Galeri Naturally Plus Malaysia

Ibu Pejabat Naturally Plus cawangan Malaysia di Capital Square, Kuala Lumpur.

Permandangan di sekitar ruangan pejabat Naturally Plus cawangan Malaysia di Aras 2, Bangunan Capital Square, Kuala Lumpur. Ruangan pejabat ini disewa pada lebih RM 200,000 bulanan dan memiliki 2 buah dewan besar untuk 100 orang lengkap dengan PA system, whiteboard dan semua kemudahan lain untuk sesi taklimat dan sebagainya. Selain dari itu, terdapat juga 5 buah bilik tertutup untuk 20 orang dalam satu-satu masa untuk taklimat dalam kumpulan juga lengkap dengan whiteboard dan sebagainya. Bagi mereka yang gemarkan "table talk" dalam suasana yang santai, di ruang legar pejabat terdapat lebih dari 30 buah meja lengkap dengan 4 buah kerusi untuk setiap set dan kemudahan Wi-Fi. Bersesuaian dengan syarikat yang memegang anugerah ISO, setiap ahli yang ingin berurusan di kaunter hendaklah mengambil nombor giliran masing-masing dan menuju ke kaunter yang ditetapkan setelah nombor giliran dipaparkan. Sama seperti berurusan di bank-bank tempatan dan luar negara. Beroperasi dari Isnin hingga Jumaat untuk urusan di kaunter dan pada hari Sabtu dan Ahad hanya dibuka untuk menggunakan dewan atau bilik taklimat tertutup, kaunter urusan tidak dibuka. Naturally Plus menyediakan premis perniagaan yang kondusif, dan profesional untuk setiap ahli melangkah lebih jauh menuju ke arah kejayaan!!
Pintu masuk hadapan Pejabat Naturally Plus di Capital Square, Malaysia.Kelihatan di sebelah kiri deretan bilik perbincangan tertutup yang boleh memuatkan 20 orang dalam satu-satu masa dan di sebelah kanan adalah kemudahan komputer.
Kaunter urusan Naturally Plus. Terdapat 8 buah kaunter dan sebelum berurusan setiap ahli hendaklah mengambil nombor giliran.Ruang legar pejabat. Kelihatan pada bahagian atas di sebelah kiri paparan nombor giliran untuk berurusan di kaunter.
Terdapat lebih 30 buah meja untuk sesi "table talk" ataupun untuk menunggu giliran di ruangan legar pejabat. Kemudahan Wi-Fi juga turut disediakan. Beroperasi dari 11.00 pagi sehingga 9.00 malam setiap Isnin-Jumaat untuk berurusan kaunter. Waktu puncak adalah pada jam 6 petang dan ke atas ketika ahli pulang dari tempat kerja masing-masing untuk berurusan di pejabat.

Naturally Plus . Super Lutein . Izumio

3 comments:

  1. bisnes baru bukak ke?xramai lg org kt dlm tu

    ReplyDelete
  2. Rebut peluang yang ada, anda masih yang terawal. Bisnes Naturally Plus baru shj dibuka di Malaysia pada 11 Dis 2009 dan pelancaran rasmi di PWTC adalah pd 24 Jan 2010 yg lalu. Jika berkesempatan saya akan uploadkan gambar suasana di PWTC di mana semua ahli dari Jepun, Taiwan, Singapore, Hong Kong, malah ahli-ahli dari Indonesia, Philipines, Brunei, dan Australia turut hadir bagi mengintai peluang prospek di Malaysia. Lebih dari 3000 ahli hadir di Dewan Merdeka, PWTC pada hari tersebut.

    ReplyDelete
  3. bagus nie... peluang merawat kesihatan dan meningkatkan pendapatan...

    ReplyDelete