Super Lutein: Untuk Mata, Kalenjar Prostat, Pundi Susu, Diabetes

SUPER LUTEIN
RM 115
(keahlian)
+
RM 410
(1 botol = 100 biji)
  RM525
IZUMIO
RM 115
(keahlian)
+
RM 410
(180ml x 30 pek)
 RM525
SUPER LUTEIN
Penyahtoksikan, Membersihkan Darah, Memperbaiki Sel-Sel, Anti pengoksidaan
Apakah
IZUMIO?
Klik Untuk Maklumat Lanjut.


Jualan tahunan sebesar 1.4 Billion Ringgit untuk satu produk dan menjadi produk Top Selling makanan tambahan kesihatan di dunia.

Sebotol pemakanan nutrisi tambahan Yang Serba Arah (Omni-Directional) lebih baik dari beberapa botol nutrisi.

Apa Itu Lutein?
Pigmen semulajadi yang terdapat dalam sayur-sayuran hijau seperti bayam, buah-buahan, jagung dan kuning telur. Membekalkan nutrisi kepada mata dan kulit dengan mengurangkan risiko kemerosotan otot. Membekalkan kapasiti antioksida tambahan kepada kulit dan membantu menghalang daripada kerosakan radikal.

Super Lutein dilengkapkan dengan Enam Jenis Karatenoid yang terdapat dalam sayur-sayuran berwarna kuning dan hijau, boleh menambahkan nutrien yang diperlukan oleh badan dengan berkesan, tambahan pula 5 jenis nutrien yang penting, ini merupakan pilihan yang terbaik bagi gaya hidup masa kini untuk mengekalkan keseimbangan nutrisi harian.


 Kepentingan Lutein.
Sebagai antioksida yang menghalang daripada radikal bebas yang berbahaya. Radikal bebas ialah punca utama terjadinya pelbagai penyakit kronik. Sebagai penapis cahaya ungu yang terdapat pada cahaya lampu dan cahaya matahari. Ia dipercayai dapat merangsang pengoksidaan dan radikal bebas kulit dan mata.
 
Nutrien-Nutrien Penting Lain Yang Terkandung Di Dalam Super Lutein.  

VITAMIN E
Kulit, Darah

PATI BERI BIRU
Mata (Penglihatan Waktu Malam), Darah, Jantung

DHA
Saraf, Darah, Mata

BETA-KAROTIN
Mata, Pankreas, Jantung, Tulang, Gigi

LUTEIN
Mata, Usus besar, Uterus, Jantung, Dada

CROCETIN
Mata, Darah

ALPHA-KAROTIN
Paru-paru, Kulit

ZEAXANTIN
Mata, Usus Besar, Uterus, Jantung, Dada, Kulit

POLIFENOL DARI
BLACKCURRANT
Mata (Penglihatan Waktu Siang dan Malam), Kardiovaskular, Jantung

LIKOPEN
Hati, Buah Pinggang, Kalenjar Susu, Pundi Kencing, Kalenjar Prostat, Rongga Mulut

Lutein Dan Mata.
Lutein dan zeaxanthin adalah jumlah terbanyak yang terdapat dalam kanta dan retina mata. Berfungsi sebagai antioksida dengan melindungi mata daripada kerosakan akibat daripada ketidakstabilan atom atau radikal bebas. Menapis mata daripada cahaya ungu yang tinggi.
Lutein Dan Kulit.
Kulit sering terdedah kepada cahaya ultraungu dan persekitaran yang tercemar. Lutein melindungi kulit seperti ia melindungi mata.

Lutein Dan Kardiovaskular.
Lutein hadir dalam serum untuk mencegah penebalan dinding arteri.

Lutein Dan Wanita.
Lutein dan zeaxanthin dalam susu ibu dan plasma tali pusat dapat disalurkan kepada bayi
Dapat mencegah kanser payudara.

 6 Anti Penuaan Utama.
1. Anti Penuaan Mata 4. Anti Penuaan Endokrin
2. Anti Penuaan Saraf Otak 5. Anti Penuaan Metabolisma
3. Anti Penuaan Sistem Imun 6. Anti Penuaan Sel Epitelium

Tiga kapsul "Super Lutein" adalah setanding nutrisi dari 4 Pinggan buah-buahan, 5 Pinggan Sayur-Sayuran, dan 6 Jenis Warna Buah-Buahan dan Sayur-Sayuran. Ia merupakan pilihan orang ramai kini yang termudah dan terpantas pada masa kini.

Pengalaman Pengambilan Super Lutein Yang Dikongsi Lebih 1.6 Juta Ahli Seluruh Dunia.

MATA
Penglihatan Pulih, Masalah Rabun Tua Dapat Melihat, Rabun Jauh dan Astigmatisme Mengurang, Katarak Bertambah Baik, Masalah Muscae Volitantes Sudah Mengurang, Glaukoma Bertambah Baik, Kekaburan Penglihatan Berkurang.

KEPALA
Uban Telah Bertumbuh Rambut Hitam, Tidak Mengalami Migrain Lagi, Pemikiran Anak-Anak Menjadi Cerdas, Neoplasma Di Dalam Otak Menjadi kecil.

KULIT
Tiada Lagi Jeragat, Kulit Menjadi Cerah dan Berseri, Kulit Menjadi Lebih Halus, Tumit Licin dan Kulit Tidak Terkupas Lagi, Mengurangkan Alergi Kulit.

BADAN
Payu Dara Montok, Berat badan menurun, Gusi Bertambah Kuat, Telinga Dapat Mendengar Dengan Lebih Jelas.

USUS DAN PERUT
Najis Hitam Lama Berkumpul Disingkirkan, Perut Berasa Selesa, Mencegah Kanser Perut, Melawas Cirit-Birit.

RAHIM
Merawat Penyakit Menorhalagia, Mengurangkan Kesakitan Ketika Haid, Mencegah Kanser Rahim.

DARAH
Tekanan Darah Menurun, Diabetes Sudah Hilang, Melegakan Gout dan Arthralgia, Mengurangkan Tahap Kolestrol.


BUAH PINGGANG
Inkontinens Urin Tidak Berlaku Lagi, Masalah Buasir Tidak Membingungkan Lagi, Keupayaan Seks Meningkat.

HATI
Mencegah Kanser Hati, Tidur Menjadi Lebih Lena.

Pengiktirafan Yang Diterima Oleh Produk Super Lutein Dari Seluruh Dunia.
Naturally Plus . Super Lutein . Izumio

8 comments:

 1. Selama 10 tahun produk Super Lutein berada di pasaran, ramai pesakit-pesakit kronik telah sembuh dari pelbagai penyakit seperti diabetes, kanser, cataract dan pelbagai. Salah satu testimonial dari Youtube, pesakit diabetes dari Jepun yang telah kehilangan semua jari kaki kiri akibat diabetes kini telah sembuh - http://www.youtube.com/watch?v=Q0iit831BpA&feature=related

  ReplyDelete
 2. bukan 2 je..pakcik yg umur 71thn mkn utk ubat mata, dh lama mkn bkn mata je terang yg mati pn dh hidup balik haha.skrg dh jadi HARIMAU, hari-hari mau huhu...

  ReplyDelete
 3. how much the naturaly plus? we dont understand language malaysia.

  ReplyDelete
 4. To get Naturally Plus's products in Malaysia first a customer need to sign up for membership because Naturally Plus didn't sell their products to public. Customer need to pay for membership fees-RM115 a lifetime and buy Naturally Plus's product-RM410(Izumio @ Super Lutein) which is a total price of RM525(RM115+RM410) for Malaysian in Ringgit(Malaysian Currency). if you're not from Malaysia, and you can't reach Malaysia in anyway, you can visit Naturally Plus's Official Website: http://www.naturally-plus.com/ and contact your nearest branch for Naturally Plus.

  ReplyDelete
 5. adakah penyakit darah rendah dapt diubati dengan super lutein

  ReplyDelete
 6. Kepada Mr. Chua, tekanan darah yang rendah di bawah paras normal berlaku apabila keadaan otot badan yang lemah dan tidak mampu untuk memberikan tekanan kepada darah untuk mengalir ke seluruh bahagian badan. Pesakit akan menjadi cepat letih dan pening disebabkan ini. Salah satu sumber karotenoid utama di dalam Super Lutein adalah lutein yang berkhasiat dalam mengurangkan risiko kemerosotan otot. Karotenoid amat diperlukan oleh organ-organ untuk terus berfungsi dengan sempurna dan mengelakkan dari berlakunya penyakit seperti tekanan darah rendah disebabkan organ-organ badan seperti jantung dan otot yang menjadi lemah. Dengan sifat Super Lutein sebagai anti-penuaan metabolisma dan lutein membekalkan nutrisi kepada otot, saya amat mengesyorkan Mr. Chua untuk mencuba Super Lutein dan kongsikan testimoni dengan kami. Kini rakyat Malaysia boleh mengambil Super Lutein terus di HQ Kuala Lumpur, tanpa perlu mengambilnya dari Singapura lagi.

  ReplyDelete
 7. apa penyakit yang boleh diubati oleh izumio dan lutien

  ReplyDelete
 8. Sepanjang mempromosikan Super Lutein dan Izumio, kami telah mendapat pelbagai testimoni dari pengguna-pengguna produk berkaitan dengan penurunan jumlah gula dalam darah, kulit semakin tegang dan awet muda, rabun berkurangan, penyakit kulit telah semakin baik, minda menjadi lebih fokus, ketahanan badan semakin bertambah dan lain-lain. Oleh kerana Super Lutein merupakan makanan tambahan, ia bertindak mengimbangi semula keperluan nutrien dan karatenoid badan manusia dengan kadar perubahan yang berbeza-beza mengikut taraf kesihatan pengguna produk. Setiap pengguna merasakan perubahan taraf kesihatan yang lebih baik setiap hari dengan produk Naturally Plus, Mr. Chua boleh lihat senarai testimoni pengguna produk Naturally Plus yang lepas dan penyakit yang mereka alami di sini - http://naturallyplus-my.blogspot.com/2010/01/testimoni-pengguna.html

  ReplyDelete